XTERRA OFF-ROAD CHAMPIONSHIP RACE

Τις πρώτες συμμετοχές από αθλήτριες της Ομοσπονδίας μας είχαμε την Κυριακή 7.4.2019 στον δύσκολο και απαιτητικό αγώνα πρωταθλήματος off road που διοργανώθηκε στην Πέγεια.

Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας, Καμηλάρη Ελένη ήταν η μόνη που κατάφερε να τερματίσει. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ΚΟΕ βράβευσε τους κορυφαίους Έφηβους και Νεάνιδες 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή πραγματοποίησε την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 στο Ολυμπιακό Μέγαρο την «Τελετή Βράβευσης των Καλυτέρων Εφήβων-Νεανίδων 2018». Από την Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου βραβεύτηκαν η Λυκούργου Στυλιάνα και ο Καλλή Παύλος του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας.

Το Τρίαθλο (κολύμβηση, ποδηλασία, τρέξιμο) είναι ένα αρκετά απαιτητικό άθλημα και για την επιτυχία ενός αθλητή  χρειάζεται να καταφέρεις να δέσεις αρμονικά πολλά: αντοχή, δύναμη, ταχύτητα, έκρηξη, τεχνική, σωστή αποκατάσταση, σωστή επιλογή και χρήση αθλητικού εξοπλισμού, διατροφή, ψυχολογική & αθλητιατρική υποστήριξη. Χρειάζεται πλήρη αφοσίωση αλλά πάνω από όλα πειθαρχία.

Συγχαρητήρια!!!

 

 

 

CHAMPIONSHIP 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRANSFER PERIOD FOR 2019 CHAMPIONSHIP SEASON

REMINDER THAT THE TRANSFER PERIOD IS FROM 1/12/2018  UNTIL 31/12/2018. NO TRANSFERS ARE ALLOWED DURING THE SEASON. TRANSFERS ARE FREE.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2019

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ  ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 1/12/2018 ΜΕΧΡΙ 31/12/2018. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διοργάνωση Αγώνων Τριάθλου 2019 /Organising Triathlon Races 2019

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου ζητά την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την οργάνωση και διεξαγωγή Διεθνών και Τοπικών Αγώνων Τριάθλου, Διάθλου, Aquathlon ή άλλως συναφή στην Κύπρο.

Οι αγώνες  θα είναι για την αγωνιστική περίοδο 2019, Πρωτάθλημα Ομίλων Ομοσπονδίας, Πρωτάθλημα Ακαδημιών ή και οποιουσδήποτε άλλους αγώνες που η Ομοσπονδία ήθελε αποφασίσει.

Για όρους και προϋποθέσεις για το 2019 παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε με την Ομοσπονδία στην ηλεκτρονική διεύθυνση secretary@cytrifed.org το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018.

 

The Cyprus Triathlon Federation calls for expression of interest for organising and implementing International and/or National Triathlon (Duathlon, Aquathlon or other) races in Cyprus.

Stakeholders will take the following races for the season 2019: Club’s Championship, Academy’s Championship, and/or any other events that the Federation may decide for the year 2019.

For terms and conditions for the year 2019 please contact the federation via email at secretary@cytrifed.org, no later than Friday, November 30, 2018.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα:  Αγώνες Τριάθλου στην Κυπριακή Δημοκρατία

Προς κάθε ενδιαφερόμενο:

Δια της παρούσης επιστολής και αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε και να σας επιστήσουμε την προσοχή στον “ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 2018”, ο οποίος θα τεθεί σε ισχύ από την 31 Οκτωβρίου του 2018 και ο οποίος αναφέρεται στη χορήγηση της απαραίτητης άδειας από τη Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου για την διοργάνωση αγώνων Τριάθλου.

Εν πρώτοις, να αναφέρουμε ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου είναι ο μόνος αρμόδιος και αναγνωρισμένος φορέας, για το άθλημα του Τριάθλου σε όλες του τις μορφές και κατηγορίες τόσο στην Κυπριακή Δημοκρατία, Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και άλλες αρχές της Δημοκρατίας καθώς και μέλος της Διεθνής Ένωσης Τριάθλου (ITU) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τριάθλου (ETU).

Το πρόγραμμα αγώνων και/ή εκδηλώσεων υπό την αιγίδα και/ή έγκριση της Ομοσπονδίας συμπεριλαμβανομένων των αγώνων Ακαδημιών αναρτάται στη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας https://www.cytrifed.org και/ή μπορεί να επιβεβαιωθεί γραπτώς από την Ομοσπονδία αν και όταν της ζητηθεί.

Κανένας αγώνας δεν δύναται να διεξαχθεί εντός των ορίων της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο οποίος χρησιμοποιεί και/ή εκμεταλλεύεται τη λέξη και/ή τον όρο «Τρίαθλο» χωρίς την άδεια και/ή εξουσιοδότηση και/ή χωρίς την την έγκριση και/ή συγκατάθεση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου. Επιπλέον, «Τρίαθλο» σημαίνει το άθλημα που αποτελείται από τα τρία αγωνίσματα, ήτοι κολύμβηση, τρεξίμο και ποδηλασία. Τα αθλήματα γίνονται σε διαδοχική σειρά δίχως διακοπή. Συμπεριλαμβάνει όλα τα συναφή σύνθετα αθλήματα όπως Δύαθλο (Duathlon), Aquathlon, Quadrathlon, Winter Triathlon, Winter Duathlon, Winter Aquathlon, Cross Triathlon, Cross Duathlon, Cross Aquathlon, Off Road Triathlon, Off Road Duathlon, Swim & Run και άλλα.

Με την διεξαγωγή αγώνων χωρίς την άδεια και/ή συγκατάθεση και/ή εξουσιοδότηση και/ή έγκριση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου για την χρήση και/ή εκμετάλλευση της λέξης και/ή του όρου «Τρίαθλο» δεν δύναται να ελεγχθεί αν ακολουθούνται πιστά και νόμιμα και/ή αν τηρούνται οι κανονισμοί αγώνων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου (ITU), δεν δύναται να διεξαχθεί έλεγχος σε θέματα ασφάλειας των συμμετεχόντων και/ή των φιλάθλων, δεν δύναται να διεξαχθεί έλεγχος για τις απαραίτητες ασφαλιστικές καλύψεις έναντι τρίτων, διοργανωτών, συμμετεχόντων, αθλητών και δεν δύναται να διεξαχθεί έλεγχος Αντί-Ντόπινγκ με αποτέλεσμα να υπάρχει παραβίαση και/ή παράβαση και/ή μη τήρηση των διεθνών κανονισμών και/ή των εν γένει κανονισμών και συναφών ελέγχων.

Ως εκ τούτου η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου ενημερώνει ότι δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη και/ή νομική ευθύνη για οτιδήποτε προκύψει από τέτοιους αγώνες και επιφυλάσσει όλα τα νόμιμα δικαιώματα της από τέτοια παράνομη χρήση και/ή ενέργεια και/ή πράξη και/ή παράλειψη.

(ΑΝΕΥ ΒΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ)

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια για το θάνατο του αθλητή του Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ”, Ιωσήφ Ανδρέα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ

Επιτυχής η αποστολή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου στον αγώνα  2018 Tartu ETU Triathlon European Championships στο Tartu της Εσθονίας.Στην πρώτη τους συμμετοχή  στην Εθνική ο Φράγκου Πασχάλης του Ν.Ο Αμμοχώστου και ο Αντωνίου Παναγιώτης του Ν.Ο Πάφου,  κατέλαβαν την τέταρτη (4η) και έβδομη (7η) θέση αντίστοιχα στην κατηγορία τους. Η Περικλέους Σταύρη του Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ” κατάλαβε την ένατη (9η) θέση και η Παναγιώτου Ιουλία του Ν.Ο Πάφου την εικοστή όγδοη (28η). Συγχαρητήρια σε όλους!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ

Αναχώρησε σήμερα τα ξημερώματα 18/7/2018 για το Tartu της Εσθονίας η αποστολή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου για συμμετοχή στον αγώνα  2018 Tartu ETU Triathlon European Championships.

Την Εθνική αποτελούν οι Αντωνίου Παναγιώτης και  Παναγιώτου Ιουλία του Ν.Ο Πάφου,  Περικλέους Σταύρη του Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ” και  Φράγκου Πασχάλης του Ν.Ο Αμμοχώστου. Αρχηγός αποστολής ο προπονητής του Ν.Ο Πάφου κ. Κάπονας Γιώργος. Στην πρώτη τους συμμετοχή όλων με την Εθνική τους ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ TARRAGONA 2018

Αξιοσημείωτη η πρώτη παρουσία κυπρίων αθλητών στο Τρίαθλο στους Μεσογειακούς αγώνες, TARRAGONA 2018 της Ισπανίας.

Οι κύπριοι αθλητές αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο αγώνων και συναγωνίστηκαν επάξια παγκόσμιας εμβέλειας τριαθλητές. Σημείο αναφοράς του συγκεκριμένου αγώνα, των διαδοχικών αθλημάτων του τριάθλου, αποστάσεων 750 μέτρα κολύμπι, 20 χιλιόμετρα ποδήλατο και 5 χιλιόμετρα τρέξιμο ήταν οι αυξημένες πιθανότητες επικαλύψεων αθλητών από τους πρωτοπόρους.

Ο Καφούρης Δημήτρης είναι ο πρώτος κύπριος τριαθλητής που κατάφερε να συμμετάσχει και να τερματίσει. Κατάλαβε την 20η θέση με εξαιρετική απόδοση.

Η Γιαβάσιη Μαρία μετά από ατύχημα στο κολύμπι, χάνοντας πολύτιμο χρόνο, βρήκε τη δύναμη και συνέχισε αλλά δεν τα κατάφερε. Η πρωτοπόρος την επικάλυψε στον τελευταίο γύρο ποδηλασίας.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους δύο αθλητές μας για την προσπάθεια και απόδοση τους στην πρώτη παρουσία της Κύπρου σε τέτοιου εμβέλειας αγώνες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ 2018

AWARD CEREMONY2017

The President and the Board of the Cyprus Triathlon Federation invite you to the Award Ceremony for winning athletes of the Cyprus Triathlon Federation Championship Races for 2017.  The ceremony will take place between 8:00 p.m. and 9:30 p.m. on Thursday 3rd of May, at the Olympic Building in Strovolos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2018 CHAMPIONSHIP RACES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια για το θάνατο του αθλητή του Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ”,  Νεκτάριου Πεττεμερίδη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ”

 Ο Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ”, με μεγάλη του θλίψη ανακοινώνει τον άδικο χαμό του αθλητή μας Νεκτάριου Πεττεμερίδη, ηλικίας 30 ετών που κτυπήθηκε από αυτοκίνητο στις  4/2/2018 στην Ποταμιά σε ώρα προπόνησης και υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα  16/2/2018. Η σκέψη μας αυτή τη δύσκολη στιγμή πηγαίνει στην οικογένειά του, που είναι αντιμέτωπη σε μια τόσο μεγάλη απώλεια.

Ο Νεκτάριος ξεχώριζε για τον χαρακτήρα και το ήθος του. Συμμετείχε επιτυχώς σε όλους τους αγώνες Τριάθλου της Κυπριακής Ομοσπονδίας το 2017, με μεγαλύτερή του επιτυχία, τη δεύτερη θέση Παγκυπρίως στον αγώνα Τριάθλου Sprint. Με επιτυχία επίσης συμμετείχε στο IRONMAN Αυστρίας τον Ιούλιο του 2017, έναν από τους διασημότερους αγώνες Τριάθλου στον κόσμο.

Το Δ.Σ του Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ” και ο φίλαθλος κόσμος του σωματείου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.  Σε ειδική συνεδρίασή του, το Δ.Σ  του σωματείου μας μεταξύ άλλων, αποφάσισε:

 1. Τη διοργάνωση και καθιέρωση ετήσιου φιλανθρωπικού αγώνα Διάθλου (Τριάθλου) που θα φέρει το όνομα του.
 2. Μονόλεπτο σιγή στον επόμενο εντός έδρας αγώνα καλαθόσφαιρας της αντρικής μας ομάδας.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον ιερό ναό της Αγίας του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο, αύριο Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, στις 3 μ.μ και η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο της εκκλησίας Παναγίας Χρυσελεούσης Στροβόλου, που βρίσκεται δίπλα από το K-Cineplex.

Καλό σου ταξίδι Νεκτάριε. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει.

Το Δ.Σ του Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ”

 

TRANSFER PERIOD

REMINDER THAT THE TRANSFER PERIOD ENDS 31/12/2017. NO TRANSFERS ARE ALLOWED DURING THE SEASON. TRANSFERS ARE FREE.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΛΗΓΕΙ 31/12/2017. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

2018

Διοργάνωση Αγώνων Τριάθλου/Organising Triathlon Races

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου ζητά την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την οργάνωση και διεξαγωγή Διεθνών και Τοπικών Αγώνων Τριάθλου, Διάθλου, Aquathlon ή άλλως συναφή στην Κύπρο.

Οι αγώνες  θα είναι για την αγωνιστική περίοδο 2018, Πρωτάθλημα Ομίλων Ομοσπονδίας, Πρωτάθλημα Ακαδημιών ή και οποιουσδήποτε άλλους αγώνες που η Ομοσπονδία ήθελε αποφασίσει.

Όροι και προϋποθέσεις είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου στην ηλεκτρονική σελίδα της Ομοσπονδίας www.cytrifed.org

Οι προσφορές να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση secretary@cytrifed.org το αργότερο μέχρι τη Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017.

 

The Cyprus Triathlon Federation calls for expression of interest for organising and implementing International and/or National Triathlon (Duathlon, Aquathlon or other) races in Cyprus.

Stakeholders will take the following races for the season 2018: Club’s Championship, Academy’s Championship, and/or any other events that the Federation may decide for the year 2018.

Terms and conditions are available in Greek to any interested party at the Federation’s Website www.cytrifed.org

The offers shall be sent electronically via email at secretary@cytrifed.org, no later than Tuesday, October 31, 2017.

Event Hosting Agreement 2018 v1.1

Race_planning_manual_2018 v1

CompetitionRules 2018 v1

Κανονισμοί Συμμετοχής Τριάθλου 2018 v1

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια για το θάνατο της κυρίας Λένιας Αντωνιάδου, προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου και πρώην Αντιπροέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
Απεβίωσε χτες σε ηλικία 69 ετών η Λένια Αντωνιάδου, Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου, προσωρινός κάτοικος Λεμεσού. Η κυρία Αντωνιάδου διετέλεσε επίσης μέλος της ΚΟΕ, Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριάθλου, μέλος του Λυκείου Ελληνίδων, καθώς υπηρέτησε και τον Δήμο Αμμοχώστου επί σειρά ετών. Αφιέρωσε την ζωή της στον εθελοντισμό και ιδιαίτερα στον ναυταθλητισμό και στην Πόλη της Αμμοχώστου.

Ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της αποθανόντος.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017 και ώρα 14:00 στην Εκκλησία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, στη Σφαλαγγιώτισσα, στον Άγιο Αθανάσιο, Λεμεσό. Συλλυπητήρια μπορούν να αποδοθούν στους οικείους μεταξύ 13:00 και 14:00.

Αιωνία της η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου θα συνέλθει σε Έκτακτη Συνεδρίαση, αύριο 26 Ιουνίου 2017 και θα παραστεί σύσσωμο στην κηδεία της Προέδρου του.

Για την κατάθεση στεφάνων παρακαλούμε όπως καλέσετε στο 99 379968 Εισφορές ΠΑΣΙΚΑΦ

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ

Επιτυχής η συμμετοχή και παρουσία των αθλητών της Εθνικής Ομάδας Τριάθλου στην Αυστρία, στον αγώνα, 2017 Kitzbühel ETU European Championships.

Συγκεκριμένα η Μαχαιριώτου Κάρμεν με χρόνο 2:23:43 έλαβε την 3η θέση, στην κατηγορία Γυναικών ηλικίας 30-34 και η Χαπούπη Γιώτα με 2:33:20 την 17η .

Ο Παπαδαυḯδ Δήμος με χρόνο 2:18:38 και ο Τζιακούρης Ανδρέας με  2:18:39 έλαβαν την 21η και 22η θέση αντίστοιχα, στην κατηγορία Ανδρών ηλικίας 35-39.

TRIATHLON NATIONAL TEAM

Successfully was the presence and participation of the athletes of The Cyprus Triathlon National Team in Austria for the 2017 Kitzbühel ETU European Championships.

Macheriotou Carmen with a time of 2:23:43 came 3rd at the age group Women 30-34 and Chapoupi Yiota with 2:33:20 17th .

Papadavid Dimos with a time of 2:18:38 came 21st  and Tziakouris Andreas with 2:18:39 came 22nd at the age group Men 35-39.

Congratulations to all of them!!!

 

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ

Αναχώρησε σήμερα 15/6/2017, η Εθνική Ομάδα Τριάθλου για την Αυστρία, όπου θα συμμετάσχει το Σαββατοκυρίακο στον αγώνα, 2017 Kitzbühel ETU European Championships, αποτελούμενη από:

 1. Μαχαιριώτου Κάρμεν, Τ.Ο Νηρέα
 2. Χαπούπη Γιώτα, Γ.Σ.Σ. “O ΚΕΡΑΥΝΟΣ”
 3. Παπαδαυḯδ Δήμο, Ν.Ο Πάφου
 4. Τζιακούρη Ανδρέα, Π.Κ Bikin Cyprus

Αρχηγός της αποστολής, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου, κ. Πατσαλίδης Οδυσσέας.

Το Δ.Σ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου, εύχεται σε όλους Καλή Επιτυχία!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRIATHLON NATIONAL TEAM

The Cyprus Triathlon National Team left today, 15/6/2017, for Austria to participate at the 2017 Kitzbühel ETU European Championships, which will be held this weekend. The team consists of:

 1. Macheriotou Carmen, Nireas T.C
 2. Chapoupi Yiota, A.C.S. “KERAVNOS”
 3. Papadavid Dimos, Paphos N.C
 4. Tziakouris Andreas, Bikin Cyprus

The team is accompanied by the President of the Cyprus Triathlon Federation Mr. Patsalides Odysseas.

The Board of the Cyprus Triathlon Federation wishes Good Luck to all of the athletes.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε χθες 31/05/2017 στο Ολυμπιακό Μέγαρο με επιτυχία η Τελετή Βράβευσης Αθλητών 2016 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου. Στην τελετή τιμήθηκε η κα.Αντωνιάδου Λένια, πρώην Αντιπρόεδρος του Ν.Ο Αμμοχώστου και πρώην Αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου, για την προσφορά της στο Τριάθλο και στον αθλητισμό γενικότερα. Οι αθλητές και όμιλοι που βραβεύτηκαν είναι:

 

ΔΙΑΘΛΟ

(ΤΡΕΞΙΜΟ 5 χλμ., ΠΟΔΗΛΑΤΟ 20 χλμ., ΤΡΕΞΙΜΟ 2.5 χλμ.)

ΟΜΙΛΟΣ
  ΑΝΤΡΕΣ
1 Τζιακούρης Αντρέας Π.Κ BIKIN CYPRUS
2 Φράγκου Πασχάλης Ν.Ο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
3 Τσερόνης Τάσος Τ.Ο ΝΗΡΕΑΣ
  ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1 Μαχαιριώτου Κάρμεν Τ.Ο ΝΗΡΕΑΣ
2 Χαπούπη Γιώτα Ν.Ο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
3 Χαραλάμπους Φλωρεντία Ν.Ο ΠΑΦΟΥ

ΑΚΟΥΑΘΛΟΝ

(ΤΡΕΞΙΜΟ 2.5 χλμ., ΚΟΛΥΜΠΙ 1000 μέτρα, ΤΡΕΞΙΜΟ 2.5 χλμ.)

ΑΝΤΡΕΣ
1 Καφούρης Δημήτρης Ν.Ο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
2 Δημητριάδης Γιώργος Γ.Σ.Σ.“Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ”
3 Σοφοκλέους Γιώργος Ν.Ο ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1 Μαχαιριώτου Κάρμεν Τ.Ο ΝΗΡΕΑΣ
2 Άντερσον Τζάνετ Τ.Ο ΝΗΡΕΑΣ
3 Πογιατζή Άντρη Τ.Ο ΝΗΡΕΑΣ

ΣΠΡΙΝΤ

(ΚΟΛΥΜΠΙ 750 μέτρα, ΠΟΔΗΛΑΤΟ 20 χλμ., ΤΡΕΞΙΜΟ 5 χλμ.)

ΑΝΤΡΕΣ
1 Φράγκου Πασχάλης Ν.Ο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
2 Τζιακούρης Αντρέας Π.Κ BIKIN CYPRUS
3 Ιρζένσκι Αριστοτέλης Ν.Ο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1 Μαχαιριώτου Κάρμεν Τ.Ο ΝΗΡΕΑΣ
2 Χαπούπη Γιώτα Ν.Ο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
3 Άντερσον Τζάνετ Τ.Ο ΝΗΡΕΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

(ΚΟΛΥΜΠΙ 1500 μέτρα, ΠΟΔΗΛΑΤΟ 40 χλμ., ΤΡΕΞΙΜΟ 10χλμ.)

ΑΝΤΡΕΣ
1 Κώνσταντιν Μάριαν Ν.Ο ΠΑΦΟΥ
2 Φράγκου Πασχάλης Ν.Ο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
3 Παπαδαυḯδ Δήμος Ν.Ο ΠΑΦΟΥ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1 Μαχαιριώτου Κάρμεν Τ.Ο ΝΗΡΕΑΣ
2 Χαπούπη Γιώτα Ν.Ο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
3 Άντερσον Τζάνετ Τ.Ο ΝΗΡΕΑΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΙΛΩΝ 2016
1 Ν.Ο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
2 Τ.Ο ΝΗΡΕΑΣ
3 Ν.Ο ΠΑΦΟΥ

 

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες, ομιλητές, προσκεκλημένους, αθλητές, παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και την συνεισφορά τους.

 

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ζητά χορηγό/ούς για τις στολές της Εθνικής Ομάδας Τριάθλου, για την εκπροσώπησή της σε διεθνείς διοργανώσεις το 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση secretary@cytrifed.org

 

The CYPRUS TRIATHLON FEDERATION is looking sponsor/s for the uniforms of the National Triathlon Team, for the representation in international events for the year 2017.

For more information please contact secretary@cytrifed.org

 

 

 

 

 

 

 

 

2016 National Championships

Athlete and Club Results

Duathlon

Male

 1. Andreas Djiakouris
 2. Frangou Paschalis
 3. Tseronis Tasos

Female

 1. Carmen Macheriotou
 2. Yiota Chapoupi
 3. Charalampous Florentia

Aquathlon

Male

 1. Demetris Kafouris
 2. Demetriades George
 3. Sofokleous George

Female

 1. Carmen Macheriotou
 2. Anderson Janet
 3. Andri PoyiatziI

Sprint

Male

 1. Frangou Paschalis
 2. Andreas Djiakouris
 3. Aristotelis Irzenski

Female

 1. Carmen Macheriotou
 2. Yiota Chapoupi
 3. Anderson Janet

Triathlon

Male

 1. Marian Constantin
 2. Frangou Paschalis
 3. Papadavid Dimos

Female

 1. Carmen Macheriotou
 2. Yiota Chapoupi
 3. Anderson Janet

Clubs

 1. NOA. – Famagusta Nautical Club
 2. Nireas Triathlon Club
 3. NOP – Paphos Nautical Club

 

2015 National Championships

Athlete and Club Results

 

Duathlon

Male

 1. Andreas Djiakouris
 2. Dimos Paps
 3. Charalampos Kathidjiotis

Female

 1. Yiota Chapoupi
 2. Michaelidou Demetra
 3. Stavroula Ioannou

 

Sprint

Male

 1. Kyriakos Skettos
 2. Christos Komodromos
 3. Giorgos Christofides

Female

 1. Ioulia Panayiotou
 2. Natalie Christofer
 3. Florendia Charalampous

 

Triathlon

Male

 1. Andreas Djiakouris
 2. Demetris Kafouris
 3. Charalambos Kathidjiotis

Female

 1. Yiota Chapoupi
 2. Carmen Macheriotou
 3. Sofia Matsi

 

Aquathlon

Male

 1. Sofokleous George
 2. Kyriakos Skettos
 3. Ioannis Panagiotou

Female

 1. Carmen Macheriotou
 2. Yiota Chapoupi
 3. Andri PoyiatziI

 

Clubs

 1. NOA. – Famagusta Nautical Club
 2. Nireas Triathlon Club
 3. NOP – Paphos Nautical Club

 

Special Mentions.

Athletes who represented Cyprus at the ETU European Championships.

 1. Marian Constantin
 2. Yiota Chapoupi