ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΓΡΑΦΕΑ

 1. Γίνεται δεκτή η υποβολή αιτήσεων αγοράς υπηρεσιών για μία (1) κενή θέση Γραφέα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου, με εγκεκριμένη από τον ΚΟΑ μισθοδοσία, συνολικού ετήσιου ποσού €4,718 (τέσσερις χιλιάδες επτακόσια δεκαοκτώ ευρώ).

 

 1. Οι αιτήσεις, συνοδευόμενες από βιογραφικό του/ης αιτούντος/σας θα πρέπει να υποβληθούν στην Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [email protected] g μέχρι την Παρασκευή 2/8/2024 και ώρα 19:00. Αιτήσεις που θα παραληφθούν αργότερα δεν θα ληφθούν υπόψη.

Σχετικά με το θέμα δείτε το πιο κάτω αρχείο.

ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΓΡΑΦΕΑ

 

Διοργάνωση Αγώνων Τριάθλου 2025

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου ζητά την εκδήλωση ενδιαφέροντος (αίτηση), για την διοργάνωση και διεξαγωγή Αγώνων Πρωταθλήματος Τριάθλου, Διάθλου, Aquathlon ή/και άλλου συναφή (Τοπικών ή/και Διεθνών), μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 και ώρα 19:00.

Οι αγώνες  είναι για την αγωνιστική περίοδο 2025, Πρωτάθλημα Σωματείων/Ομίλων Ομοσπονδίας.

Η περίοδος διεξαγωγής αγώνων Πρωταθλήματος, Ημερίδων πρόκρισης και Ατομικών Πρωταθλημάτων, είναι από 22 Φεβρουαρίου 2025 (συμπεριλαμβανομένης) μέχρι 13 Ιουλίου 2025 (συμπεριλαμβανομένης).

Σχετικά με το θέμα δείτε το πιο κάτω αρχείο.

2025 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΙΑΘΛΟΥ 01.07.2024

 

 

 

CAVO GRECO CROSS TRIATHLON 2024

Πρώτος αγώνας Πρωταθλήματος 2024 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου, αύριο, Κυριακή 3 Μαρτίου, στην παραλία του Κόννου, στο Κάβο Γκρέκο, με τον αγώνα Τριάθλου εκτός δρόμου. Το Πρωτάθλημα τελεί Υπό την Αιγίδα της έντιμης Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Δρ Αθηνάς Μιχαηλίδου και είναι αφιερωμένο στον Νίκο Χούλη. Θεσμικός χορηγός, ΚΟΑ. Χορηγός Ομοσπονδίας, CNP Ασφαλιστική.

CAVOGREKO_CT2024 STARTING LIST

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CHAMPIONSHIP RACE CALENDAR 2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Χούλη, ο οποίος υπηρέτησε και βοήθησε για την ανάπτυξη του Τριάθλου στην Κύπρο σαν αθλητής, προπονητής και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στη Μαλούντα, αύριο Σάββατο 27/01/2024 και ώρα 01:00 μ.μ.

Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αθλητή της Εθνικής Ομάδας Αντωνίου Παναγιώτη και προσωπικά στον ίδιο για την απώλεια της μητέρας του, Ελένης Κώστα Αντωνίου από τα Κελοκέδαρα (κάτοικος Νικόκλειας), η οποία απεβίωσε την Πέμπτη 18/01/2024.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στην εκκλησία Αγίου Παντελεήμονα στα Χολέτρια την Παρασκευή 19/01/2024 και ώρα 02:00 μ.μ. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Νικόκλειας.

Παράκληση αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στην οικογένεια.

Αιωνία της η μνήμη.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2024  17.01.2024

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου ζητά προσφορές για την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων Πρωταθλήματος της Ομοσπονδίας για το 2023. Οι προσφορές πρέπει να παραδοθούν στην Ομοσπονδία  ή/και κατατεθούν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μέχρι το Σάββατο, 27  Ιανουαρίου, 2024 και ώρα 14:00.

Σχετικά με το θέμα δείτε το πιο κάτω αρχείο.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ 2024

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΡΙΑΘΛΟΥ
(ΚΟΛΥΜΠΙ-ΠΟΔΗΛΑΤΟ-ΤΡΕΞΙΜΟ)

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου σας προσκαλεί στον Παιδικό αγώνα Τριάθλου που διοργανώνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο κολυμβητήριο Λακατάμειας.

Εγγραφές μέχρι την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου και ώρα 12 μ.μ. στην ιστοσελίδα:

https://www.getyourtickets.eu/event/kidstriathlon2023

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Ώρα προσέλευσης: 09:30 π.μ. (παραλαβή αριθμού συμμετοχής – δήλωση – γραμματεία)

Ώρα έναρξης: 10:00 π.μ.

Τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα πρέπει να είναι κάτοχοι έγκυρου δελτίου υγείας ή αθλητικής ταυτότητας του σχολείου τους πιστοποιημένη από Γιατρό.

Έντυπο δήλωσης συναίνεσης/συγκατάθεσης γονέων/κηδεμόνων είναι υποχρεωτικό. Το έντυπο θα είναι διαθέσιμο για υπογραφή πριν τον αγώνα στη γραμματεία με την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ           ΗΛΙΚΙΑ          ΧΡΟΝ. ΓΕΝ.    ΚΟΛΥΜΠΙ-ΠΟΔΗΛΑΤΟ-ΤΡΕΞΙΜΟ

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ    8-9 ΧΡΟΝΩΝ    2014-2015    50Μ-750Μ-150Μ
ΠΑΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ    10-14 ΧΡΟΝΩΝ    2009-2013    100Μ-3ΟΟΟΜ-500Μ

Η ηλικία καθορίζεται από την ηλικία του αθλητή στις 31 Δεκέμβριου της χρονολογίας του αγώνα.
Οι κατηγορίες δύναται να συμπτυχθούν ή/και να διασπαστούν περεταίρω.

Όλοι οι αθλητές που λαμβάνουν μέρος σε αγώνες πρέπει να φέρουν μαζί τους το δικό τους σκουφάκι θαλάσσης (swim cap) και την δική τους ζώνη αριθμού τρεξίματος (running race number belt), όπως επίσης και το ποδήλατο τους.

Ώρα εκκίνησης ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: 10:00 π.μ.
Ώρα εκκίνησης ΠΑΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: 10:30 π.μ.

Με την συμμετοχή τους στους αγώνες, οι αθλητές και οι άλλοι συμμετέχοντες και παρευρισκόμενοι – θεατές, επιτρέπουν την ανάρτηση αποτελεσμάτων, πληροφοριών, φωτογραφιών ή και άλλου οπτικοακουστικού υλικού εκείνων ή/και της οικογένειας μου που θα παραστούν, στις ηλεκτρονικές ιστοσελίδες της Ομοσπονδίας ή/και των μελών της ή/και των εταίρων της ή/και του διοργανωτή, σε διαφημιστικό και άλλο έντυπο ή/και ηλεκτρονικό υλικό όπως επίσης και στα μέσα κοινωνικής και μαζικής ενημέρωσης.

Αποστολή Εθνικής Ομάδας Τριάθλου

2023 Europe Triathlon Balkan Championships

Εξαιρετική η απόδοση και τα αποτελέσματα όλων των αθλητών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου που συμμετείχαν στους αγώνες 2023 Europe Triathlon Balkan Championships (Sprint Distance (Elite)), το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023.
Συγκεκριμένα στους άνδρες o Αλέξανδρος Δημητρίου τερμάτισε 6ος με χρόνο 55:56 και ο Παναγιώτης Αντωνίου 17ος. Στις γυναίκες η Αντωνία Σοφοκλέους τερμάτισε 14η και η Ισαβέλλα Τρίζα 15η.
Συγχαρητήρια σε όλους!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

2023 Europe Triathlon Balkan Championships

Στην πόλη Bar του Montenegro βρίσκεται η Εθνική Ομάδα Τριάθλου 2023 για να συμμετάσχει στους 2023 Europe Triathlon Balkan Championships αγώνες οι οποίοι θα διεξαχθούν το Σάββατο 23/09/2023.

Η αποστολή της Ομοσπονδίας Τριάθλου αποτελείτε από τους αθλητές, Αλέξανδρο Δημητρίου, Παναγιώτη Αντωνίου,  Αντωνία Σοφοκλέους και Ισαβέλλα Τρίζα. Αρχηγός της αποστολής ο προπονητής Δημήτρης Ευσταθίου.

Καλή επιτυχία!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διοργάνωση Αγώνων Τριάθλου 2024

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου ζητά την εκδήλωση ενδιαφέροντος – αίτηση, για την διοργάνωση και διεξαγωγή Αγώνων Πρωταθλήματος Τριάθλου και άλλων για το 2024 μέχρι το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 13:00.

Σχετικά με το θέμα δείτε το πιο κάτω αρχείο.

2024 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΙΑΘΛΟΥ 12.09.2023

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Χορηγίας

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία CNP Ασφαλιστική, την οποία καλωσορίζουμε πριν την αυριανή έναρξη του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Τριάθλου 2023, με τον αγώνα Διάθλου στην Έγκωμη και είμαστε βέβαιοι πως η συνεργασία θα αποδειχθεί ωφέλιμη και για τις δυο πλευρές.

https://www.cnpasfalistiki.com/el/cnp-asfalistiki/why-cnp-asfalistiki/insurance-force 

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καθορισμός Μέτρων για Παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19

Στο εν ισχύι σήμερα περί Λοιμοκαθάρσεως (Καθορισμός Μέτρων για Παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19) Διάταγμα (Αρ. 5) του 2023, προβλέπονται στον κανονισμό 7 τα ακόλουθα:

7.-(1) Πρόσωπα, που έχουν δηλωθεί ως θετικά περιστατικά της ασθένειας του COVID-19 ή στενές επαφές θετικών περιστατικών COVID-19, συμμορφώνονται με τις κατευθυντήριες οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.

Οι εν λόγω κατευθυντήριες οδηγίες και υγειονομικά πρωτόκολλα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα https://www.pio.gov.cy/coronavirus/categories/info υπό την επικεφαλίδα «Οδηγίες για άτομα σε καραντίνα». Έχουν τον τίτλο «Αναθεωρημένες οδηγίες για επιβεβαιωμένα περιστατικά COVID-19 και τις επαφές τους» και οι τελευταίες αναθεωρημένες έχουν ημερομηνία 19.4.2023.

Συγκεκριμένα εάν ένας αθλητής νοσεί με COVID-19 κατά την ημέρα των αγώνων δεν πρέπει να λάβει μέρος σε αυτούς εφόσον δεν έχουν περάσει 7 μέρες από την αρχική ημερομηνία της διάγνωσης. Μπορεί να λάβει μέρος στους αγώνες αν έχουν περάσει 7 ημέρες (ή αν έχουν περάσει 5 ή 6 μέρες και έχει υποβληθεί σε μοριακό έλεγχο (PCR) σε εγκεκριμένο από το Υπουργείο Υγείας εργαστήριο, με αποτέλεσμα αρνητικό) και νοουμένου ότι το επιτρέπει η κατάσταση της υγείας του.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 12.01.2023

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου ζητά προσφορές για αγορά υπηρεσιών ιατρού, ασθενοφόρου και πληρώματος ασθενοφόρου για τους αγώνες Πρωταθλήματος 2023, συγκεκριμένα 6 (έξι) αγώνες Πρωταθλήματος και 1 (έναν) αγώνα παιδικό (ημερίδα) (10-15 χρονών).

Οι προσφορές πρέπει να παραδοθούν στην Ομοσπονδία  ή/και να κατατεθούν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μέχρι την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 19:00.

Σχετικά με το θέμα δείτε το πιο κάτω αρχείο.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2023 12.01.2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΡΙΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 12.01.2023

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου ζητά προσφορές για τριαθλητικές στολές (ανδρών, γυνακών) για την εθνική ομάδα και για τις διάφορες άλλες διεθνείς συμμετοχές αθλητών της Ομοσπονδίας, για τα επόμενα 4 (τέσσερα) χρόνια. Οι προσφορές πρέπει να παραδοθούν στην Ομοσπονδία  ή/και να κατατεθούν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μέχρι την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 19:00.

Σχετικά με το θέμα δείτε το πιο κάτω αρχείο.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΡΙΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΣΤΟΛΗΣ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2023  09.01.2023

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου ζητά προσφορές για την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων Πρωταθλήματος της Ομοσπονδίας για το 2023. Οι προσφορές πρέπει να παραδοθούν στην Ομοσπονδία  ή/και κατατεθούν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μέχρι την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 19:00.

Σχετικά με το θέμα δείτε το πιο κάτω αρχείο.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διοργάνωση Αγώνων Τριάθλου 2023

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου ζητά την εκδήλωση ενδιαφέροντος –

αίτηση, για την διοργάνωση και διεξαγωγή Αγώνων Πρωταθλήματος Τριάθλου και άλλων για το 2023

μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 17:00.

Σχετικά με το θέμα δείτε το πιο κάτω αρχείο.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΙΑΘΛΟΥ 2023 31.08.2022

 

22οι Κοινοπολιτειακοί  Αγώνες

Birmingham 2022 Commonwealth Games 29/07/2022

Συγχαρητήρια Παναγιώτη, Σταύρη !!!
Πρώτη συμμετοχή Κύπριων αθλητών Τριάθλου σε Κοινοπολιτειακούς αγώνες.
“Μια ατομική επίδοση και δύο ικανοποιητικές εμφανίσεις και αποδόσεις, είχαν κατά την πρώτη ημέρα των Κοινοπολιτειακών Αγώνων του Μπέρμιγχαμ 2022, οι αθλητές του Τριάθλου και της Κολύμβησης της αποστολή της Κυπριακής Επιτροπής Κοινοπολιτειακών Αγώνων στο Τρίαθλο.
Παναγιώτης Αντωνίου και Σταύρη Περικλέους βρέθηκαν στη γραμμή εκκίνησης με την ελίτ του παγκόσμιου Τριάθλου και τους Ολυμπιονίκες του Τόκιο, δίδοντας τον καλύτερο τους εαυτό στην πρώτη παρουσία Κυπρίων τριαθλητών σε Κοινοπολιτειακούς Αγώνες., με τον πρώτο να σημειώνει ατομική επίδοση, σε
Ο Παναγιώτης Αντωνίου σημείωσε ατομική επίδοση στον αγώνα του Τριάθλου με χρόνο 58:26 καταλαμβάνοντας την 28η θέση ανάμεσα σε 48 αθλητές, μεταξύ των οποίων ο αργυρός και ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Τόκιο.
Τον αγώνα των Ανδρών κέρδισε ο 24χρονος Άγγλος Alex Yee, αργυρός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, με χρόνο 50:34, δεύτερος ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Τόκιο Νεοζηλανδός Hayden Wilde με χρόνο 50:47 και τρίτος ο Αυστραλός Matthew Hauser με χρόνο 50:50.
Στον αγώνα των Γυναικών η Σταύρη Περικλέους έμεινε λίγο πίσω από την προσωπική της επίδοση, τερματίζοντας στη μία ώρα, δέκα λεπτά και τριανταέξι δευτερόλεπτα (1:10:36), καταλαμβάνοντας την 29η θέση. Η Σταύρη είχε εξαιρετική παρουσία στο κολύμπι και στο τρέξιμο, φτάνοντας στα ψηλά της επίπεδα σε χρόνους, ωστόσο στο ποδήλατο δεν έκανε την καλύτερη της εμφάνιση, έχοντας μάλιστα και μια μικρή ατυχία στα τελευταία 150 μέτρα όταν βγήκε η αλυσίδα του ποδηλάτου αναγκάζοντας την να κατέβει και να το σπρώξει μέχρι το σημείο της αλλαγής για το τρέξιμο.
Στην πρώτη θέση τερμάτισε η εξαιρετική σήμερα Flora Duffy από τις Βερμούδες, με τον εκπληκτικό χρόνο των 55 λεπτών και 25 δευτερολέπτων (55:25), στη 2η θέση και κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο, τερμάτισε η Αγγλίδα Georgia Taylor Brown με χρόνο 56:06 και στην 3η θέση η Σκωτσέζα Beth Potter.”
Του Θωμά Κεττένη – Απεσταλμένος ΚΥΠΕ/ΚΟΕ

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γενική Συνέλευση Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου (Εκλογική) 2022

Αξιότιμα μέλη,

Με την παρούσα επιστολή και τις οδηγίες της Διοικούσας Επιτροπής Τριάθλου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, καλείστε σε Γενική (Εκλογική) Συνέλευση της Ομοσπονδίας, την Πέμπτη 23/06/2022 και ώρα 19:00, στην αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι» του Ολυμπιακού Μεγάρου, οδός Αμφιπόλεως 21, 2025 Στρόβολο, με τα ακόλουθα θέματα στην Ημερήσια Διάταξη:

Α) Αρχαιρεσίες – Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου.

Από κάθε σωματείο δικαιούνται να παρευρίσκονται, δύο (2) κατ’ ανώτατο όριο αντιπρόσωποι. Κανένας δεν μπορεί να παρευρεθεί σαν αντιπρόσωπος Σωματείου χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση από το Σωματείο του. Η γραπτή εξουσιοδότηση πρέπει να κατατεθεί πριν την έναρξη της Συνέλευσης.

Δικαίωμα ψήφου (Δύο (2) αντιπροσώπους αλλά μία και μόνο ψήφο) έχουν τα σωματεία τα οποία είχαν αγωνιστική παρουσία με πέρα των 8 ενεργών συμμετοχών (8.6) στους αγώνες Πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας το 2022. Τα Σωματεία με δικαίωμα ψήφου είναι, ο Ν.Ο Αμμοχώστου, ο Ν.Ο Κερύνειας, ο Ν.Ο Λεμεσού, ο Ν.Ο Πάφου, η Ποδηλατική Κύπρος (Bikin) και ο Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ”.

Οι υποψηφιότητες για τις θέσεις του Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γενικού Γραμματέα και Ταμία υποβάλλονται γραπτώς πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν την Γενική Συνέλευση (8.7.2). Οι υποψηφιότητες για όλες τις θέσεις/αξιώματα προτείνονται γραπτώς από άλλο μέλος της συνέλευσης (8.7.1). Τρεις (3) μέρες πριν από τις εκλογές τοποθετείται στο γραφείο της Κυπριακής Ομοσπονδία Τριάθλου, ο κατάλογος των υποψηφιοτήτων (8.7.3).

Παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν οποιεσδήποτε οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την Ομοσπονδία πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η επαναληπτική συνέλευση ορίζεται την ίδια μέρα, Πέμπτη 23/06/2022 και ώρα 20:00 και πάλι στο Ολυμπιακό Μέγαρο.

Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου

 

SPRINT DISTANCE TRIATHLON CHAMPIONSHIP RACE 2022

Διεξήχθη την Κυριακή 1/5/2022 στην περιοχή Μαζοτού – Περβόλια (Παραλία Πετούντας) ο αγώνας πρωταθλήματος Τριάθλου 2022, απόστασης Sprint, της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου. Πρωταθλητής Κύπρου απόστασης Sprint 2022 στους άντρες ο Slepov Ilya του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας και στις γυναίκες Πρωταθλήτρια η Περικλέους Σταύρη του Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ”. Δεύτερη θέση στους άντρες ο Αντωνίου Παναγιώτης του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας και τρίτη ο Γιάφας Αντρέας του Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ”.  Στις γυναίκες δεύτερη θέση η Μαχαιριώτου Κάρμεν του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας και στην τρίτη θέση η Χαπούπη Γιώτα του Ναυτικού Ομίλου Πάφου. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας https://cytrifed.org/?page_id=7001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OLYMPIC DISTANCE CHAMPIONSHIP RACE 2022

Διεξήχθη στις 17/4/2022 στην περιοχή Μαζοτού – Περβόλια ο αγώνας πρωταθλήματος Ολυμπιακής απόστασης 2022 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου. Πρωταθλητής Κύπρου Ολυμπιακής απόστασης 2022 στους άντρες ο Slepov Ilya του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας και στις γυναίκες Πρωταθηλητρια η Μαχαιριώτου Κάρμεν επίσης του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας. Δεύτερη θέση στους άντρες ο Αντωνίου Παναγιώτης του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας και τρίτη ο Γιάφας Αντρέας του Κεραυνού Στροβόλου. Στις γυναίκες δεύτερη θέση η Χαπούπη Γιώτα του Ναυτικού Ομίλου Πάφου και τρίτη η Σπαρσή Αννελίς του Κεραυνού Στροβόλου. Στον αγώνα συμμετείχαν περισσότεροι αθλητές από προηγούμενα χρόνια. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας https://cytrifed.org/?page_id=7001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σε Διοργάνωση Αγώνων Τριάθλου 2022

Για συμμετοχή σε Αγώνα  της Ομοσπονδίας, για άτομα ηλικίας 6 ετών και άνω, απαιτείται η κατοχή Safe Pass, ως καθορίζουν τα εκάστοτε εν ισχύι περί  Λοιμοκαθάρσεως  (Καθορισμός  Μέτρων  για Παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19) Διατάγματα. Για την περίοδο από 11.4.2022 μέχρι την ώρα 23:59 της 11ης Μαΐου 2022, ισχύει το  περί  Λοιμοκαθάρσεως  (Καθορισμός  Μέτρων  για Παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19) Διάταγμα (Αρ. 17) του 2022. Οι αγώνες της Ομοσπονδίας επηρεάζονται από τον κανονισμό 35 του Διατάγματος (Αρ.17), παράγραφοι (β) και (στ), όσον αφορά το Safe Pass. Ως εκ τούτου, στους αγώνες εφαρμόζεται ο κανονισμός 78, παράγραφος (2) του εν λόγω Διατάγματος, βάσει του οποίου για συμμετοχή στους αγώνες απαιτείται :

(α) Η επίδειξη εν ισχύ πιστοποιητικού ολοκληρωμένου εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19, ή εν ισχύ πιστοποιητικού ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19, ή

(β)  η  επίδειξη  πιστοποιητικού  αρνητικής  εργαστηριακής  εξέτασης  (PCR)  για  την  ασθένεια  του COVID-19  με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72  ωρών ή πιστοποιητικού εξέτασης ταχείας  ανίχνευσης  αντιγόνου  για  την  ασθένεια  του  COVID-19 με  τη  δειγματοληψία  να  έχει πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών, ή

(γ) για πρόσωπα ηλικίας 6 έως 17  ετών, η επίδειξη αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή εξέτασης ταχείας  ανίχνευσης  αντιγόνου  για  την  ασθένεια  του  COVID-19,  με  τη  δειγματοληψία  να  έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών.

Νοείται  ότι,  για  πρόσωπα  ηλικίας  κάτω  των  6  ετών  δεν  απαιτείται  η  επίδειξη  αρνητικής εργαστηριακής  εξέτασης  (PCR)  ή  εξέτασης  ταχείας  ανίχνευσης  αντιγόνου  για  την  ασθένεια  του COVID-19.

Η  κατοχή Safe Pass απαιτείται και για τους θεατές, εθελοντές, κριτές και όλο το προσωπικό της διοργάνωσης, ηλικίας 6 ετών και άνω. Με βάση το Διάταγμα (Αρ. 17) του 2022, ισχύει και για αυτούς ο κανονισμός 78, παράγραφος (2) και έτσι πρέπει να επιδεικνύουν ότι ισχύει και για τους αγωνιζόμενους, όπως αναφέρεται πιο πάνω.

Άτομο που παρουσιάζεται στην εκδήλωση και εμφανίζει συμπτώματα γρίπης/ κοινού κρυολογήματος δεν θα γίνεται αποδεκτό.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΙΑΘΛΟΥ 2022

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διοργάνωση Αγώνων Τριάθλου 2022

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου ζητά την εκδήλωση ενδιαφέροντος – προσφορά, για την διοργάνωση και διεξαγωγή Αγώνων Πρωταθλήματος Τριάθλου μέχρι την Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 και ώρα 17:00.

Σχετικά με το θέμα δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο. 2022 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΡΙΑΘΛΟΥ

 

 

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου

Cyprus Triathlon Federation New Executive Board

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου, μετά την Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας μας ημερομηνίας 19/07/2021. Τα νέα εκλεγμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου είναι:

Πρόεδρος                             Γεωργίου Θεοφάνης

Αντιπρόεδρος                     Αβρααμίδου Χρυστάλλα (Τένη)

Γενικός Γραμματέας           Ηρακλέους Ηρακλής

Ταμίας                                  Κωνσταντίνου Κωστάκης

 

New executive board for the Cyprus Triathlon Federation after the General Assembly on the 19/07/2021. The new elected members are:

President                            Georgiou Theofanis

Vice – President                Avraamidou Teni

Secretary General              Eracleous Eraclis

Treasurer                            Constantinou Costakis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OCEANLAVA 2020

Με επιτυχία και ασφάλεια, διοργανώθηκε στην Πάφο την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου ο αγώνας Πρωταθλήματος Ολυμπιακής Απόστασης 2020 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου.

Πρώτη θέση στους άντρες ο Αντωνίου Παναγιώτης του Ναυτικού Ομίλου Πάφου και δεύτερος ο Καθητζιώτης Χαράλαμπος επίσης του Ναυτικού Ομίλου Πάφου. Στην τρίτη θέση ο Karakulov Roman του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού.

Στις γυναίκες πρώτη θέση η Χαπούπη Γιώτα του Ναυτικού Ομίλου Πάφου. Δεύτερη θέση η Καμένου Μαρία του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού και τρίτη η Παντέλα Παναγιώτα του Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ”.

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ΚΟΕ βράβευσε τους κορυφαίους Έφηβους και Νεάνιδες 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή πραγματοποίησε την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 στο Ολυμπιακό Μέγαρο την «Τελετή Βράβευσης των Καλυτέρων Εφήβων-Νεανίδων 2019». Από την Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου βραβεύτηκαν η Σοφοκλέους Αντωνία του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Καλλή Παύλος επίσης του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας.

Το Τρίαθλο (κολύμβηση, ποδηλασία, τρέξιμο) είναι ένα αρκετά απαιτητικό άθλημα και για την επιτυχία ενός αθλητή  χρειάζεται να καταφέρεις να δέσεις αρμονικά πολλά: αντοχή, δύναμη, ταχύτητα, έκρηξη, τεχνική, σωστή αποκατάσταση, σωστή επιλογή και χρήση αθλητικού εξοπλισμού, διατροφή, ψυχολογική & αθλητιατρική υποστήριξη. Χρειάζεται πλήρη αφοσίωση αλλά πάνω από όλα πειθαρχία.

Συγχαρητήρια!!!

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2020

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου ζητά προσφορές για την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων πρωταθλήματος της Ομοσπονδίας για το 2020. Οι προσφορές πρέπει να κατατεθούν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μέχρι την Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 17:00.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2020

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ  ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 1/12/2019 ΜΕΧΡΙ 31/12/2019. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

TRANSFER PERIOD FOR 2019 CHAMPIONSHIP SEASON

REMINDER THAT THE TRANSFER PERIOD IS FROM 1/12/2019  UNTIL 31/12/2019. NO TRANSFERS ARE ALLOWED DURING THE SEASON. TRANSFERS ARE FREE.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια για το θάνατο του Ταξίαρχου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΙΟΛΕΤΤΗ, μέλους του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας και πρώην μέλους του Δ.Σ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Τον πολυαγαπημένο μας Σύζυγο – Πατέρα και Αδερφό ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΙΟΛΕΤΤΗ ( Ταξίαρχος Εθνικής Φρουράς Εν Αποστρατεία ) από Κάτω Δίκωμο κάτοικος Κερύνειας και τέως κάτοικος Πάνω Λακατάμιας που απεβίωσε στις 11-11-2019 σε ηλικία 62 ετών κηδεύουμε Σάββατο 16-11-2019 από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου ( Μεγάλη Εκκλησία , Πάνω Λακατάμια ) η ώρα 2:00μμ και καλούμε όλους όσοι τιμούν την μνήμη του να παραστούν. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στον Ιερό Ναό από τις 12:30μμ Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο της ενορίας του Αγίου Νικολάου Λακατάμιας Οι τεθλιμμένοι Σύζυγος : Κυριακή Βιολεττή Τέκνα : Ρένος και Σάββας Αδέρφια : Κούλλα , Σταύρος και Λούης Και λοιποί συγγενείς Παρακαλούμε όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές 1. Για τον Σύνδεσμο ¨ Ένα Όνειρο Μια Ευχή ¨ 2. Για τον Σύνδεσμο Καρδιοπαθών Κύπρου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CYPRUS KIDS CUP

Pissouri Bay

26/10/2019

Saturday 13:00 -16:00

Under the auspices of the CYPRUS TRIATHLON FEDERATION

Registered athletes of the Cyprus Triathlon Federation race for Free

http://www.cypruskidscup.com/

https://drive.google.com/file/d/1xb2oko1nSCjKnaUr2X2ue7FovjLTwDfu/view

 

AGES SWIM BIKE RUN
6-8 100 Meters 500   Meters 400   Meters
9-11 200 Meters 2000 Meters 800   Meters
12-14 300 Meters 4000 Meters 1000 Meters

 

http://www.cypruskidscup.com/race-course-6-8/

http://www.cypruskidscup.com/race-course-9-11/

http://www.cypruskidscup.com/race-course-12-14/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά και την επιτυχία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου τον Αύγουστο, στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες στην Πάτρα με το χάλκινο μετάλλιο στο AQUATHLON, αλλά και με την προβολή που έχει το άθλημα του Τριάθλου στην Κύπρο, έχουν παρατηρηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διοργανώσεις που φέρουν τις σχετικές επωνυμίες (Triathlon, Aquathlon, Duathlon, Τρίαθλο, Δίαθλο),  χωρίς να έχουν την άδεια και/ή συγκατάθεση και/ή εξουσιοδότηση και/ή έγκριση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου.

Το Τρίαθλο είναι ένα αρκετά εξιδεικευμένο και απαιτητικό Ολυμπιακό άθλημα με πολλούς κανονισμούς. Για αυτούς τους λόγους η Διεθνής Ομοσπονδία Τριάθλου (ITU) εκπαιδεύει κριτές, απαιτεί την συνεχή εκμάθηση τους και τους υποχρεώνει να ανανεώσουν την άδεια τους κάθε τέσσερα χρόνια. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου διαθέτει 9 διεθνείς κριτές οι οποίοι επιβλέπουν τους κανονισμούς αλλά και την ασφάλεια σε όλους τους αγώνες υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας.

H Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου είναι ο μόνος αρμόδιος και αναγνωρισμένος φορέας, για το άθλημα του Τριάθλου σε όλες του τις μορφές και κατηγορίες τόσο στην Κυπριακή Δημοκρατία, Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και άλλες αρχές της Δημοκρατίας καθώς και μέλος της Διεθνής Ένωσης Τριάθλου (ITU) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τριάθλου (ETU).

Το πρόγραμμα αγώνων και/ή εκδηλώσεων υπό την αιγίδα και/ή έγκριση της Ομοσπονδίας συμπεριλαμβανομένων των αγώνων Ακαδημιών-Παιδιών, αναρτάται στη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας https://www.cytrifed.org και/ή μπορεί να επιβεβαιωθεί γραπτώς από την Ομοσπονδία αν και όταν της ζητηθεί.

Κανένας αγώνας δεν δύναται να διεξαχθεί εντός των ορίων της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο οποίος χρησιμοποιεί και/ή εκμεταλλεύεται τη λέξη και/ή τον όρο «Τρίαθλο» χωρίς την άδεια και/ή εξουσιοδότηση και/ή χωρίς την έγκριση και/ή συγκατάθεση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου. Επιπλέον, «Τρίαθλο» σημαίνει το άθλημα που αποτελείται από τα τρία αγωνίσματα, ήτοι κολύμβηση, τρέξιμο και ποδηλασία. Τα αθλήματα γίνονται σε διαδοχική σειρά δίχως διακοπή. Συμπεριλαμβάνει όλα τα συναφή σύνθετα αθλήματα όπως Δίαθλο (Duathlon), Aquathlon, Quadrathlon, Winter Triathlon, Winter Duathlon, Winter Aquathlon, Cross Triathlon, Cross Duathlon, Cross Aquathlon, Off Road Triathlon, Off Road Duathlon, Swim & Run και άλλα.

Με την διεξαγωγή αγώνων χωρίς την άδεια και/ή συγκατάθεση και/ή εξουσιοδότηση και/ή έγκριση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου για την χρήση και/ή εκμετάλλευση των λέξεων και/ή των όρων «Τρίαθλο», «ΑQUATHLON», «ΔΙΑΘΛΟ», δεν δύναται να ελεγχθεί αν ακολουθούνται πιστά και νόμιμα και/ή αν τηρούνται οι κανονισμοί αγώνων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου (ITU) (συμπεριλαμβανομένων αποστάσεων βάση ηλικιών), δεν δύναται να διεξαχθεί έλεγχος σε θέματα ασφάλειας των συμμετεχόντων και/ή των φιλάθλων, δεν δύναται να διεξαχθεί έλεγχος για τις απαραίτητες ασφαλιστικές καλύψεις έναντι τρίτων, διοργανωτών, συμμετεχόντων, αθλητών και δεν δύναται να διεξαχθεί έλεγχος Αντί-Ντόπινγκ με αποτέλεσμα να υπάρχει παραβίαση και/ή παράβαση και/ή μη τήρηση των διεθνών κανονισμών και/ή των εν γένει κανονισμών και συναφών ελέγχων.

Ως εκ τούτου η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου ενημερώνει ότι δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη και/ή νομική ευθύνη για οτιδήποτε προκύψει από τέτοιους αγώνες και επιφυλάσσει όλα τα νόμιμα δικαιώματα της από τέτοια παράνομη χρήση και/ή ενέργεια και/ή πράξη και/ή παράλειψη.

ΑΝΕΥ ΒΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διοργάνωση Αγώνων Τριάθλου 2020 /Organising Triathlon Races 2020

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου ζητά την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την διοργάνωση και διεξαγωγή Διεθνών και Τοπικών Αγώνων Τριάθλου, Διάθλου, Aquathlon ή άλλως συναφή στην Κύπρο μέχρι την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019.

Οι αγώνες  θα είναι για την αγωνιστική περίοδο 2020, Πρωτάθλημα Ομίλων Ομοσπονδίας, Πρωτάθλημα Ακαδημιών ή και οποιουσδήποτε άλλους αγώνες η Ομοσπονδία ήθελε αποφασίσει.

Για όρους και προϋποθέσεις για το 2020 παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε με τον Έφορο Αθλημάτων της Ομοσπονδίας κ. Καδή Δημήτρη στο τηλ. 99424767 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

 

The Cyprus Triathlon Federation calls for expression of interest for organizing and implementing International and/or National Triathlon (Duathlon, Aquathlon or other) races in Cyprus until October 11th, 2019.

Stakeholders will take the following races for the season 2020: Club’s Championship, Academy’s Championship, and/or any other events that the Federation may decide for the year 2020.

For terms and conditions for the year 2020 please contact the Sports Curator of the Federation Mr. Kadis Demetris at tel. 99424767 or via email at [email protected] 

 

 

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΤΡΑ 2019

Άνευ προηγουμένου η παρουσία των αθλητών μας στο άθλημα AQUATHLON των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων. Η Περικλέους Σταύρη του Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ” με συνολικό χρόνο 37 λεπτών και 21 δευτερολέπτων κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο, το δεύτερο για την Κυπριακή αποστολή στους εν λόγω αγώνες. Ο Αντωνίου Παναγιώτης του Ν.Ο Πάφου, τερμάτισε 11ος με συνολικό χρόνο 34 λεπτών και 39 δευτερολέπτων. Η κα Ιωάννου Νικολέττα κάτοχος διπλώματος κριτή αγώνων επιπέδου 1, της Διεθνής Ομοσπονδίας Τριάθλου συμμετείχε επίσης σας κριτής στους αγώνες. Αρχηγός της αποστολής ήταν ο προπονητής του Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ” κ. Χρίστου Χρίστος.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια για το θάνατο της αθλήτριας του Τ.Ο Νηρέα,  Νάταλη Κρίστοφερ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 08/07/2019 PRESS RELEASE

Αποστολή Εθνικής Ομάδας Τριάθλου Αμβούργο 2019/Cyprus Triathlon National Team Hamburg 2019

Εκπληκτική η απόδοση και τα αποτελέσματα όλων των αθλητών/ριών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου που συμμετείχαν στον απαιτητικό αγώνα Ολυμπιακής απόστασης, 2019 Hamburg Wasser World Triathlon AG την Κυριακή 7 Ιουλίου, 2019.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους.

Συγκεκριμένα ο Αντωνίου Παναγιώτης του Ν.Ο Πάφου, τερμάτισε 2ος στην ολική κατάταξη και 1ος στην κατηγορία του. Η Περικλέους Σταύρη του Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ”,  5η στην ολική κατάταξη, 2η στην κατηγορία της. Η Γιαβάσιη Μαρία του Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ”, 9η στην ολική κατάταξη, 2η στην κατηγορία της. Τέλος ο Φράγκου Πασχάλης του Ν.Ο Αμμοχώστου, τερμάτισε 13ος στην ολική κατάταξη και 5ος στην κατηγορία του. Στον αγώνα ολυμπιακής απόστασης AG συμμετείχαν περισσότεροι από 4000 αθλητές/ρίες από 20 και πλέον χώρες. Αρχηγός της αποστολής ήταν  ο προπονητής του Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ” κ. Χρίστου Χρίστος.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στον κ. Καδή Δημήτρη,  Έφορο Αθλημάτων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου, ο οποίος συμμετείχε στον ίδιο αγώνα ως κριτής/Technical Official, εκπροσωπώντας επάξια για πρώτη φορά σε τέτοιας εμβέλειας αγώνες την Κύπρο, την Ομοσπονδία και το άθλημα. Ο κ. Καδής είναι πρώην πρωταθλητής Κύπρου στην ποδηλασία και στο Τρίαθλο, κάτοχος προπονητικού διπλώματος επιπέδου 2 και διπλώματος κριτή αγώνων επιπέδου 1, της Διεθνής Ομοσπονδίας Τριάθλου.

 

Amazing performance and results from all the athletes of the Cyprus Triathlon Federation who participated in the challenging Olympic distance race, 2019 Hamburg Wasser World Triathlon AG, on Sunday July 7, 2019

Congratulations to all of them!!!

Specifically, Antoniou Panayiotis of Paphos Nautical Club, finished second in the overall classification and 1st in his category. Pericleous Stavri of Athletic Club Strovolou “KERAVNOS”, finished 5th in the overall classification and 2nd in her category. Yiavashi Maria also of Athletic Club Strovolou “KERAVNOS”, finished 9th in the overall classification and 2nd in her category. Finally, Frangou Paschalis of Famagusta Nautical Club, finished 13th in the overall classification and 5th in his category. More than 4000 athletes from more than 20 countries participated in the Olympic distance race AG. Team Leader was the coach of Athletic Club Strovolou “KERAVNOS”, Christou Christos.

Congratulations also go to Mr.Kadis Dimitris, the Sports Curator of the Cyprus Triathlon Federation, who participated in the same event as Technical Official, representing for the first time in such big events of Triathlon Cyprus, the Federation and the sport. Mr. Kadis is a former all over Cyprus champion in cycling and Triathlon, a current valid ITU (International Triathlon Union) Level 2 COACH and a current valid ITU (International Triathlon Union) Level 1 Technical Official.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ/Cyprus Triathlon National Team

 Στο Αμβούργο βρίσκεται η αποστολή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου για συμμετοχή την Κυριακή 7/7/2019 στον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τριάθλου 2019 Hamburg Wasser World Triathlon.

Την Εθνική αποτελούν οι Αντωνίου Παναγιώτης του Ν.Ο Πάφου, Φράγκου Πασχάλης του Ν.Ο Αμμοχώστου, Περικλέους Σταύρη και Γιαβάσιη Μαρία του Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ”. Αρχηγός αποστολής ο προπονητής του Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ” κ. Χρίστου Χρίστος.

Στον ίδιο αγώνα η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου εκπροσωπείται με τον κ. Καδή Δημήτρη ως κριτή του αγώνα.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Επιτυχία!!!

The national team of the Cyprus Triathlon Federation is in Hamburg to participate on Sunday 7/7/2019 in the 2019 Hamburg Wasser World Triathlon event.

The athletes of the 2019 team are Antoniou Panayiotis of Paphos Nautical Club, Frangou Paschalis of Famagusta Nautical Club, Pericleous Stavri and Yiavashi Maria of Keravnos Strovolou Athletic Club. Team Leader, the triathlon coach of Keravnos Strovolou Athletic Club, Mr. Christou Christos.

Mr. Kadis Demetris is representing also the federation at the event as Technical Official.

We wish them all GOOD LUCK!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ 2018
13/06/2019
Σε μία σεμνή τελετή στο Ολυμπιακό Μέγαρο βραβεύτηκαν από την Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου οι άριστοι αθλητές για το 2018. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΚΟΕ κ Μιχαηλίδης Ντίνος, ο Γ. Γραμματέας της ΚΟΕ Στρατηγός Λόττας Χαράλαμπος και ο Σύμβουλος του Πρόεδρου της Δημοκρατίας για θέματα Αθλητισμού κ Ζαχαριάδης Φοίβος. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο κ Μιχαηλίδης, ο κ Ζαχαριάδης και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου κ Πατσαλίδης Οδυσσέας.
Στην τελετή ο Έφορος Αθλημάτων της Ομοσπονδίας κ Καδής Δημήτρης, παρουσίασε την προσπάθεια για την ανάπτυξη και το έργο των Ακαδημιών Τριάθλου. Παρουσιαστής της εκδήλωσης ο κ Μελετίου Γιώργος.
Στην τελετή βραβεύτηκαν:

ΟΜΙΛΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2018
1 Γ.Σ.Σ. «Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ»
2 Ν.Ο ΠΑΦΟΥ
3 Ν.Ο ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ

ΕΙΔΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ
ΕΡΓΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ/ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ν.Ο.ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ
ΧΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

Καλύτερος Έφηβος
1 ΚΑΛΛΗ ΠΑΥΛΟΣ Ν.Ο.ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ
Καλύτερη Νεάνιδα
1 ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΑ Ν.Ο.ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ

Πολυτιμότερος Αθλητής
1 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν.Ο.ΠΑΦΟΥ
Πολυτιμότερη Αθλήτρια
1 ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΣΤΑΥΡΗ ΚΕΡΑΥΝΟΣ

AQUATHLON
Πάφος, Μπάνια

2.5 χλμ. τρέξιμο, 1 χλμ. κολύμπι, 2.5 χλμ. τρέξιμο
ΑΝΤΡΕΣ
1 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν.Ο.ΠΑΦΟΥ
2 ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ ΜΑΡΙΟΣ Ν.Ο.ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ
3 ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΑΥΛΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1 ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΣΤΑΥΡΗ ΚΕΡΑΥΝΟΣ
2 ΝΤΕΛΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΕΡΑΥΝΟΣ
3 ΠΑΝΤΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ

XΤΕRRA OFF ROAD TRIATHLON
Πάφος, Ακάμας

1.5 χλμ. κολύμπι, 32 χλμ. ποδήλατο, 10 χλμ. τρέξιμο
ΑΝΤΡΕΣ ΜΟΝΟ
1 ΤΖΙΑΚΟΥΡΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ BIKIN
2 SORONDO DENNIS ΚΕΡΑΥΝΟΣ
3 ΡΕΣΑΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΤΡΙΑΘΛΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΣΠΡΙΝΤ
Πάφος, Μπάνια

0.75 χλμ. κολύμπι, 20 χλμ. ποδήλατο, 5 χλμ. τρέξιμο
ΑΝΤΡΕΣ
1 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν.Ο.ΠΑΦΟΥ
2 ΜΑΝΤΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΠΗΣ Ν.Ο.ΠΑΦΟΥ
3 ΙΡΖΕΝΣΚΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1 ΓΙΑΒΑΣΙΗ ΜΑΡΙΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ
2 ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΣΤΑΥΡΗ ΚΕΡΑΥΝΟΣ
3 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΙΟΥΛΙΑ Ν.Ο.ΠΑΦΟΥ

OCEANLAVA ΤΡΙΑΘΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ
Πάφος, Μπάνια
7/5/2017
1.5 χλμ. κολύμπι, 40 χλμ. ποδήλατο, 10 χλμ. τρέξιμο
ΑΝΤΡΕΣ
1 SORONDO DENNIS ΚΕΡΑΥΝΟΣ
2 ΜΑΝΤΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΠΗΣ Ν.Ο.ΠΑΦΟΥ
3 ΚΑΦΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΥ ΖΗΝ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1 ΜΑΧΑΙΡΙΩΤΟΥ ΚΑΡΜΕΝ Τ.Ο.ΝΗΡΕΑ
2 ΓΙΑΒΑΣΙΗ ΜΑΡΙΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ
3 ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΣΤΑΥΡΗ ΚΕΡΑΥΝΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WEERT 2019 ETU Annual Meeting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

XTERRA OFF-ROAD CHAMPIONSHIP RACE

Τις πρώτες συμμετοχές από αθλήτριες της Ομοσπονδίας μας είχαμε την Κυριακή 7.4.2019 στον δύσκολο και απαιτητικό αγώνα πρωταθλήματος off road που διοργανώθηκε στην Πέγεια.

Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας, Καμηλάρη Ελένη ήταν η μόνη που κατάφερε να τερματίσει. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ΚΟΕ βράβευσε τους κορυφαίους Έφηβους και Νεάνιδες 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή πραγματοποίησε την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 στο Ολυμπιακό Μέγαρο την «Τελετή Βράβευσης των Καλυτέρων Εφήβων-Νεανίδων 2018». Από την Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου βραβεύτηκαν η Λυκούργου Στυλιάνα και ο Καλλή Παύλος του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας.

Το Τρίαθλο (κολύμβηση, ποδηλασία, τρέξιμο) είναι ένα αρκετά απαιτητικό άθλημα και για την επιτυχία ενός αθλητή  χρειάζεται να καταφέρεις να δέσεις αρμονικά πολλά: αντοχή, δύναμη, ταχύτητα, έκρηξη, τεχνική, σωστή αποκατάσταση, σωστή επιλογή και χρήση αθλητικού εξοπλισμού, διατροφή, ψυχολογική & αθλητιατρική υποστήριξη. Χρειάζεται πλήρη αφοσίωση αλλά πάνω από όλα πειθαρχία.

Συγχαρητήρια!!!

 

 

 

CHAMPIONSHIP 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRANSFER PERIOD FOR 2019 CHAMPIONSHIP SEASON

REMINDER THAT THE TRANSFER PERIOD IS FROM 1/12/2018  UNTIL 31/12/2018. NO TRANSFERS ARE ALLOWED DURING THE SEASON. TRANSFERS ARE FREE.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2019

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ  ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 1/12/2018 ΜΕΧΡΙ 31/12/2018. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διοργάνωση Αγώνων Τριάθλου 2019 /Organising Triathlon Races 2019

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου ζητά την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την οργάνωση και διεξαγωγή Διεθνών και Τοπικών Αγώνων Τριάθλου, Διάθλου, Aquathlon ή άλλως συναφή στην Κύπρο.

Οι αγώνες  θα είναι για την αγωνιστική περίοδο 2019, Πρωτάθλημα Ομίλων Ομοσπονδίας, Πρωτάθλημα Ακαδημιών ή και οποιουσδήποτε άλλους αγώνες που η Ομοσπονδία ήθελε αποφασίσει.

Για όρους και προϋποθέσεις για το 2019 παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε με την Ομοσπονδία στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018.

 

The Cyprus Triathlon Federation calls for expression of interest for organising and implementing International and/or National Triathlon (Duathlon, Aquathlon or other) races in Cyprus.

Stakeholders will take the following races for the season 2019: Club’s Championship, Academy’s Championship, and/or any other events that the Federation may decide for the year 2019.

For terms and conditions for the year 2019 please contact the federation via email at [email protected], no later than Friday, November 30, 2018.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα:  Αγώνες Τριάθλου στην Κυπριακή Δημοκρατία

Προς κάθε ενδιαφερόμενο:

Δια της παρούσης επιστολής και αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε και να σας επιστήσουμε την προσοχή στον “ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 2018”, ο οποίος θα τεθεί σε ισχύ από την 31 Οκτωβρίου του 2018 και ο οποίος αναφέρεται στη χορήγηση της απαραίτητης άδειας από τη Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου για την διοργάνωση αγώνων Τριάθλου.

Εν πρώτοις, να αναφέρουμε ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου είναι ο μόνος αρμόδιος και αναγνωρισμένος φορέας, για το άθλημα του Τριάθλου σε όλες του τις μορφές και κατηγορίες τόσο στην Κυπριακή Δημοκρατία, Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και άλλες αρχές της Δημοκρατίας καθώς και μέλος της Διεθνής Ένωσης Τριάθλου (ITU) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τριάθλου (ETU).

Το πρόγραμμα αγώνων και/ή εκδηλώσεων υπό την αιγίδα και/ή έγκριση της Ομοσπονδίας συμπεριλαμβανομένων των αγώνων Ακαδημιών αναρτάται στη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας https://www.cytrifed.org και/ή μπορεί να επιβεβαιωθεί γραπτώς από την Ομοσπονδία αν και όταν της ζητηθεί.

Κανένας αγώνας δεν δύναται να διεξαχθεί εντός των ορίων της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο οποίος χρησιμοποιεί και/ή εκμεταλλεύεται τη λέξη και/ή τον όρο «Τρίαθλο» χωρίς την άδεια και/ή εξουσιοδότηση και/ή χωρίς την την έγκριση και/ή συγκατάθεση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου. Επιπλέον, «Τρίαθλο» σημαίνει το άθλημα που αποτελείται από τα τρία αγωνίσματα, ήτοι κολύμβηση, τρεξίμο και ποδηλασία. Τα αθλήματα γίνονται σε διαδοχική σειρά δίχως διακοπή. Συμπεριλαμβάνει όλα τα συναφή σύνθετα αθλήματα όπως Δύαθλο (Duathlon), Aquathlon, Quadrathlon, Winter Triathlon, Winter Duathlon, Winter Aquathlon, Cross Triathlon, Cross Duathlon, Cross Aquathlon, Off Road Triathlon, Off Road Duathlon, Swim & Run και άλλα.

Με την διεξαγωγή αγώνων χωρίς την άδεια και/ή συγκατάθεση και/ή εξουσιοδότηση και/ή έγκριση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου για την χρήση και/ή εκμετάλλευση της λέξης και/ή του όρου «Τρίαθλο» δεν δύναται να ελεγχθεί αν ακολουθούνται πιστά και νόμιμα και/ή αν τηρούνται οι κανονισμοί αγώνων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου (ITU), δεν δύναται να διεξαχθεί έλεγχος σε θέματα ασφάλειας των συμμετεχόντων και/ή των φιλάθλων, δεν δύναται να διεξαχθεί έλεγχος για τις απαραίτητες ασφαλιστικές καλύψεις έναντι τρίτων, διοργανωτών, συμμετεχόντων, αθλητών και δεν δύναται να διεξαχθεί έλεγχος Αντί-Ντόπινγκ με αποτέλεσμα να υπάρχει παραβίαση και/ή παράβαση και/ή μη τήρηση των διεθνών κανονισμών και/ή των εν γένει κανονισμών και συναφών ελέγχων.

Ως εκ τούτου η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου ενημερώνει ότι δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη και/ή νομική ευθύνη για οτιδήποτε προκύψει από τέτοιους αγώνες και επιφυλάσσει όλα τα νόμιμα δικαιώματα της από τέτοια παράνομη χρήση και/ή ενέργεια και/ή πράξη και/ή παράλειψη.

(ΑΝΕΥ ΒΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ)

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια για το θάνατο του αθλητή του Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ”, Ιωσήφ Ανδρέα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ

Επιτυχής η αποστολή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου στον αγώνα  2018 Tartu ETU Triathlon European Championships στο Tartu της Εσθονίας.Στην πρώτη τους συμμετοχή  στην Εθνική ο Φράγκου Πασχάλης του Ν.Ο Αμμοχώστου και ο Αντωνίου Παναγιώτης του Ν.Ο Πάφου,  κατέλαβαν την τέταρτη (4η) και έβδομη (7η) θέση αντίστοιχα στην κατηγορία τους. Η Περικλέους Σταύρη του Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ” κατάλαβε την ένατη (9η) θέση και η Παναγιώτου Ιουλία του Ν.Ο Πάφου την εικοστή όγδοη (28η). Συγχαρητήρια σε όλους!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ

Αναχώρησε σήμερα τα ξημερώματα 18/7/2018 για το Tartu της Εσθονίας η αποστολή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου για συμμετοχή στον αγώνα  2018 Tartu ETU Triathlon European Championships.

Την Εθνική αποτελούν οι Αντωνίου Παναγιώτης και  Παναγιώτου Ιουλία του Ν.Ο Πάφου,  Περικλέους Σταύρη του Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ” και  Φράγκου Πασχάλης του Ν.Ο Αμμοχώστου. Αρχηγός αποστολής ο προπονητής του Ν.Ο Πάφου κ. Κάπονας Γιώργος. Στην πρώτη τους συμμετοχή όλων με την Εθνική τους ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ TARRAGONA 2018

Αξιοσημείωτη η πρώτη παρουσία κυπρίων αθλητών στο Τρίαθλο στους Μεσογειακούς αγώνες, TARRAGONA 2018 της Ισπανίας.

Οι κύπριοι αθλητές αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο αγώνων και συναγωνίστηκαν επάξια παγκόσμιας εμβέλειας τριαθλητές. Σημείο αναφοράς του συγκεκριμένου αγώνα, των διαδοχικών αθλημάτων του τριάθλου, αποστάσεων 750 μέτρα κολύμπι, 20 χιλιόμετρα ποδήλατο και 5 χιλιόμετρα τρέξιμο ήταν οι αυξημένες πιθανότητες επικαλύψεων αθλητών από τους πρωτοπόρους.

Ο Καφούρης Δημήτρης είναι ο πρώτος κύπριος τριαθλητής που κατάφερε να συμμετάσχει και να τερματίσει. Κατάλαβε την 20η θέση με εξαιρετική απόδοση.

Η Γιαβάσιη Μαρία μετά από ατύχημα στο κολύμπι, χάνοντας πολύτιμο χρόνο, βρήκε τη δύναμη και συνέχισε αλλά δεν τα κατάφερε. Η πρωτοπόρος την επικάλυψε στον τελευταίο γύρο ποδηλασίας.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους δύο αθλητές μας για την προσπάθεια και απόδοση τους στην πρώτη παρουσία της Κύπρου σε τέτοιου εμβέλειας αγώνες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ 2018

AWARD CEREMONY2017

The President and the Board of the Cyprus Triathlon Federation invite you to the Award Ceremony for winning athletes of the Cyprus Triathlon Federation Championship Races for 2017.  The ceremony will take place between 8:00 p.m. and 9:30 p.m. on Thursday 3rd of May, at the Olympic Building in Strovolos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2018 CHAMPIONSHIP RACES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια για το θάνατο του αθλητή του Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ”,  Νεκτάριου Πεττεμερίδη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ”

 Ο Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ”, με μεγάλη του θλίψη ανακοινώνει τον άδικο χαμό του αθλητή μας Νεκτάριου Πεττεμερίδη, ηλικίας 30 ετών που κτυπήθηκε από αυτοκίνητο στις  4/2/2018 στην Ποταμιά σε ώρα προπόνησης και υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα  16/2/2018. Η σκέψη μας αυτή τη δύσκολη στιγμή πηγαίνει στην οικογένειά του, που είναι αντιμέτωπη σε μια τόσο μεγάλη απώλεια.

Ο Νεκτάριος ξεχώριζε για τον χαρακτήρα και το ήθος του. Συμμετείχε επιτυχώς σε όλους τους αγώνες Τριάθλου της Κυπριακής Ομοσπονδίας το 2017, με μεγαλύτερή του επιτυχία, τη δεύτερη θέση Παγκυπρίως στον αγώνα Τριάθλου Sprint. Με επιτυχία επίσης συμμετείχε στο IRONMAN Αυστρίας τον Ιούλιο του 2017, έναν από τους διασημότερους αγώνες Τριάθλου στον κόσμο.

Το Δ.Σ του Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ” και ο φίλαθλος κόσμος του σωματείου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.  Σε ειδική συνεδρίασή του, το Δ.Σ  του σωματείου μας μεταξύ άλλων, αποφάσισε:

 1. Τη διοργάνωση και καθιέρωση ετήσιου φιλανθρωπικού αγώνα Διάθλου (Τριάθλου) που θα φέρει το όνομα του.
 2. Μονόλεπτο σιγή στον επόμενο εντός έδρας αγώνα καλαθόσφαιρας της αντρικής μας ομάδας.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον ιερό ναό της Αγίας του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο, αύριο Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, στις 3 μ.μ και η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο της εκκλησίας Παναγίας Χρυσελεούσης Στροβόλου, που βρίσκεται δίπλα από το K-Cineplex.

Καλό σου ταξίδι Νεκτάριε. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει.

Το Δ.Σ του Γ.Σ.Σ. “Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ”

 

TRANSFER PERIOD

REMINDER THAT THE TRANSFER PERIOD ENDS 31/12/2017. NO TRANSFERS ARE ALLOWED DURING THE SEASON. TRANSFERS ARE FREE.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΛΗΓΕΙ 31/12/2017. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

2018

Διοργάνωση Αγώνων Τριάθλου/Organising Triathlon Races

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου ζητά την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την οργάνωση και διεξαγωγή Διεθνών και Τοπικών Αγώνων Τριάθλου, Διάθλου, Aquathlon ή άλλως συναφή στην Κύπρο.

Οι αγώνες  θα είναι για την αγωνιστική περίοδο 2018, Πρωτάθλημα Ομίλων Ομοσπονδίας, Πρωτάθλημα Ακαδημιών ή και οποιουσδήποτε άλλους αγώνες που η Ομοσπονδία ήθελε αποφασίσει.

Όροι και προϋποθέσεις είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου στην ηλεκτρονική σελίδα της Ομοσπονδίας www.cytrifed.org

Οι προσφορές να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] το αργότερο μέχρι τη Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017.

 

The Cyprus Triathlon Federation calls for expression of interest for organising and implementing International and/or National Triathlon (Duathlon, Aquathlon or other) races in Cyprus.

Stakeholders will take the following races for the season 2018: Club’s Championship, Academy’s Championship, and/or any other events that the Federation may decide for the year 2018.

Terms and conditions are available in Greek to any interested party at the Federation’s Website www.cytrifed.org

The offers shall be sent electronically via email at [email protected], no later than Tuesday, October 31, 2017.

Event Hosting Agreement 2018 v1.1

Race_planning_manual_2018 v1

CompetitionRules 2018 v1

Κανονισμοί Συμμετοχής Τριάθλου 2018 v1

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια για το θάνατο της κυρίας Λένιας Αντωνιάδου, προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου και πρώην Αντιπροέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
Απεβίωσε χτες σε ηλικία 69 ετών η Λένια Αντωνιάδου, Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου, προσωρινός κάτοικος Λεμεσού. Η κυρία Αντωνιάδου διετέλεσε επίσης μέλος της ΚΟΕ, Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριάθλου, μέλος του Λυκείου Ελληνίδων, καθώς υπηρέτησε και τον Δήμο Αμμοχώστου επί σειρά ετών. Αφιέρωσε την ζωή της στον εθελοντισμό και ιδιαίτερα στον ναυταθλητισμό και στην Πόλη της Αμμοχώστου.

Ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της αποθανόντος.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017 και ώρα 14:00 στην Εκκλησία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, στη Σφαλαγγιώτισσα, στον Άγιο Αθανάσιο, Λεμεσό. Συλλυπητήρια μπορούν να αποδοθούν στους οικείους μεταξύ 13:00 και 14:00.

Αιωνία της η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου θα συνέλθει σε Έκτακτη Συνεδρίαση, αύριο 26 Ιουνίου 2017 και θα παραστεί σύσσωμο στην κηδεία της Προέδρου του.

Για την κατάθεση στεφάνων παρακαλούμε όπως καλέσετε στο 99 379968 Εισφορές ΠΑΣΙΚΑΦ

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ

Επιτυχής η συμμετοχή και παρουσία των αθλητών της Εθνικής Ομάδας Τριάθλου στην Αυστρία, στον αγώνα, 2017 Kitzbühel ETU European Championships.

Συγκεκριμένα η Μαχαιριώτου Κάρμεν με χρόνο 2:23:43 έλαβε την 3η θέση, στην κατηγορία Γυναικών ηλικίας 30-34 και η Χαπούπη Γιώτα με 2:33:20 την 17η .

Ο Παπαδαυḯδ Δήμος με χρόνο 2:18:38 και ο Τζιακούρης Ανδρέας με  2:18:39 έλαβαν την 21η και 22η θέση αντίστοιχα, στην κατηγορία Ανδρών ηλικίας 35-39.

TRIATHLON NATIONAL TEAM

Successfully was the presence and participation of the athletes of The Cyprus Triathlon National Team in Austria for the 2017 Kitzbühel ETU European Championships.

Macheriotou Carmen with a time of 2:23:43 came 3rd at the age group Women 30-34 and Chapoupi Yiota with 2:33:20 17th .

Papadavid Dimos with a time of 2:18:38 came 21st  and Tziakouris Andreas with 2:18:39 came 22nd at the age group Men 35-39.

Congratulations to all of them!!!

 

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ

Αναχώρησε σήμερα 15/6/2017, η Εθνική Ομάδα Τριάθλου για την Αυστρία, όπου θα συμμετάσχει το Σαββατοκυρίακο στον αγώνα, 2017 Kitzbühel ETU European Championships, αποτελούμενη από:

 1. Μαχαιριώτου Κάρμεν, Τ.Ο Νηρέα
 2. Χαπούπη Γιώτα, Γ.Σ.Σ. “O ΚΕΡΑΥΝΟΣ”
 3. Παπαδαυḯδ Δήμο, Ν.Ο Πάφου
 4. Τζιακούρη Ανδρέα, Π.Κ Bikin Cyprus

Αρχηγός της αποστολής, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου, κ. Πατσαλίδης Οδυσσέας.

Το Δ.Σ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου, εύχεται σε όλους Καλή Επιτυχία!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRIATHLON NATIONAL TEAM

The Cyprus Triathlon National Team left today, 15/6/2017, for Austria to participate at the 2017 Kitzbühel ETU European Championships, which will be held this weekend. The team consists of:

 1. Macheriotou Carmen, Nireas T.C
 2. Chapoupi Yiota, A.C.S. “KERAVNOS”
 3. Papadavid Dimos, Paphos N.C
 4. Tziakouris Andreas, Bikin Cyprus

The team is accompanied by the President of the Cyprus Triathlon Federation Mr. Patsalides Odysseas.

The Board of the Cyprus Triathlon Federation wishes Good Luck to all of the athletes.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε χθες 31/05/2017 στο Ολυμπιακό Μέγαρο με επιτυχία η Τελετή Βράβευσης Αθλητών 2016 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου. Στην τελετή τιμήθηκε η κα.Αντωνιάδου Λένια, πρώην Αντιπρόεδρος του Ν.Ο Αμμοχώστου και πρώην Αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου, για την προσφορά της στο Τριάθλο και στον αθλητισμό γενικότερα. Οι αθλητές και όμιλοι που βραβεύτηκαν είναι:

 

ΔΙΑΘΛΟ

(ΤΡΕΞΙΜΟ 5 χλμ., ΠΟΔΗΛΑΤΟ 20 χλμ., ΤΡΕΞΙΜΟ 2.5 χλμ.)

ΟΜΙΛΟΣ
  ΑΝΤΡΕΣ
1 Τζιακούρης Αντρέας Π.Κ BIKIN CYPRUS
2 Φράγκου Πασχάλης Ν.Ο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
3 Τσερόνης Τάσος Τ.Ο ΝΗΡΕΑΣ
  ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1 Μαχαιριώτου Κάρμεν Τ.Ο ΝΗΡΕΑΣ
2 Χαπούπη Γιώτα Ν.Ο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
3 Χαραλάμπους Φλωρεντία Ν.Ο ΠΑΦΟΥ

ΑΚΟΥΑΘΛΟΝ

(ΤΡΕΞΙΜΟ 2.5 χλμ., ΚΟΛΥΜΠΙ 1000 μέτρα, ΤΡΕΞΙΜΟ 2.5 χλμ.)

ΑΝΤΡΕΣ
1 Καφούρης Δημήτρης Ν.Ο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
2 Δημητριάδης Γιώργος Γ.Σ.Σ.“Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ”
3 Σοφοκλέους Γιώργος Ν.Ο ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1 Μαχαιριώτου Κάρμεν Τ.Ο ΝΗΡΕΑΣ
2 Άντερσον Τζάνετ Τ.Ο ΝΗΡΕΑΣ
3 Πογιατζή Άντρη Τ.Ο ΝΗΡΕΑΣ

ΣΠΡΙΝΤ

(ΚΟΛΥΜΠΙ 750 μέτρα, ΠΟΔΗΛΑΤΟ 20 χλμ., ΤΡΕΞΙΜΟ 5 χλμ.)

ΑΝΤΡΕΣ
1 Φράγκου Πασχάλης Ν.Ο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
2 Τζιακούρης Αντρέας Π.Κ BIKIN CYPRUS
3 Ιρζένσκι Αριστοτέλης Ν.Ο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1 Μαχαιριώτου Κάρμεν Τ.Ο ΝΗΡΕΑΣ
2 Χαπούπη Γιώτα Ν.Ο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
3 Άντερσον Τζάνετ Τ.Ο ΝΗΡΕΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

(ΚΟΛΥΜΠΙ 1500 μέτρα, ΠΟΔΗΛΑΤΟ 40 χλμ., ΤΡΕΞΙΜΟ 10χλμ.)

ΑΝΤΡΕΣ
1 Κώνσταντιν Μάριαν Ν.Ο ΠΑΦΟΥ
2 Φράγκου Πασχάλης Ν.Ο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
3 Παπαδαυḯδ Δήμος Ν.Ο ΠΑΦΟΥ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1 Μαχαιριώτου Κάρμεν Τ.Ο ΝΗΡΕΑΣ
2 Χαπούπη Γιώτα Ν.Ο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
3 Άντερσον Τζάνετ Τ.Ο ΝΗΡΕΑΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΙΛΩΝ 2016
1 Ν.Ο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
2 Τ.Ο ΝΗΡΕΑΣ
3 Ν.Ο ΠΑΦΟΥ

 

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες, ομιλητές, προσκεκλημένους, αθλητές, παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και την συνεισφορά τους.

 

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ζητά χορηγό/ούς για τις στολές της Εθνικής Ομάδας Τριάθλου, για την εκπροσώπησή της σε διεθνείς διοργανώσεις το 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

 

The CYPRUS TRIATHLON FEDERATION is looking sponsor/s for the uniforms of the National Triathlon Team, for the representation in international events for the year 2017.

For more information please contact [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 

2016 National Championships

Athlete and Club Results

Duathlon

Male

 1. Andreas Djiakouris
 2. Frangou Paschalis
 3. Tseronis Tasos

Female

 1. Carmen Macheriotou
 2. Yiota Chapoupi
 3. Charalampous Florentia

Aquathlon

Male

 1. Demetris Kafouris
 2. Demetriades George
 3. Sofokleous George

Female

 1. Carmen Macheriotou
 2. Anderson Janet
 3. Andri PoyiatziI

Sprint

Male

 1. Frangou Paschalis
 2. Andreas Djiakouris
 3. Aristotelis Irzenski

Female

 1. Carmen Macheriotou
 2. Yiota Chapoupi
 3. Anderson Janet

Triathlon

Male

 1. Marian Constantin
 2. Frangou Paschalis
 3. Papadavid Dimos

Female

 1. Carmen Macheriotou
 2. Yiota Chapoupi
 3. Anderson Janet

Clubs

 1. NOA. – Famagusta Nautical Club
 2. Nireas Triathlon Club
 3. NOP – Paphos Nautical Club

 

2015 National Championships

Athlete and Club Results

 

Duathlon

Male

 1. Andreas Djiakouris
 2. Dimos Paps
 3. Charalampos Kathidjiotis

Female

 1. Yiota Chapoupi
 2. Michaelidou Demetra
 3. Stavroula Ioannou

 

Sprint

Male

 1. Kyriakos Skettos
 2. Christos Komodromos
 3. Giorgos Christofides

Female

 1. Ioulia Panayiotou
 2. Natalie Christofer
 3. Florendia Charalampous

 

Triathlon

Male

 1. Andreas Djiakouris
 2. Demetris Kafouris
 3. Charalambos Kathidjiotis

Female

 1. Yiota Chapoupi
 2. Carmen Macheriotou
 3. Sofia Matsi

 

Aquathlon

Male

 1. Sofokleous George
 2. Kyriakos Skettos
 3. Ioannis Panagiotou

Female

 1. Carmen Macheriotou
 2. Yiota Chapoupi
 3. Andri PoyiatziI

 

Clubs

 1. NOA. – Famagusta Nautical Club
 2. Nireas Triathlon Club
 3. NOP – Paphos Nautical Club

 

Special Mentions.

Athletes who represented Cyprus at the ETU European Championships.

 1. Marian Constantin
 2. Yiota Chapoupi